Preloader
Használjon ezt a kupon kódot: marcius10, hogy 10%-os kedvezményt kaphasson minden termékre.

Sajnos elfordulhat olyan helyzet is, hogy a méret nem megfelelő. Ebben az esetben van lehetőség cserére, melyről érdemes néhány információt tudni:

– Csak teljesen új terméket tudunk cserélni, mely nem koszos, nem sérült és használatlan állapotban van, azaz csak eredeti állapotában tudjuk visszavenni a megrendelt terméket!

– Méretbeli eltérések esetén a Vásárlót terheli a termék visszajuttatási költsége és az újbóli feladási költség is. Ezért javasoljuk, hogy ilyen esetben postai sztenderd csomagként adják fel a terméket értéknyilvánítás nélkül, melynek ára kb. 1.690Ft.

– A csomag megérkezésekor ellenőrizzük, hogy a visszaküldött termék sértetlen és használatlan állapotban van-e, amennyiben mindent rendben találunk, az új terméket átadjuk az DPD futárszolgálatnak, melynek utánvétes kézbesítési díja 1000 Ft. Egyéb költség csak abban az esetben jelentkezhet, ha értékbeli különbség található a kapott és visszaküldött termék között. Csere átfutási ideje: 4-5 munkanap.

– Amennyiben a terméktől való elállást igényli a vásárló, ebben az esetben egy számlaszámot is mellékelni szükségeltetik a visszaküldött csomagban a termék mellé, ahova 8-10 munkanapon belül visszautaljuk a termék vételárát. A visszajuttatási költséget nem áll módunkban megtéríteni.

– Kizárólag ingyenes csomagot vagyunk hajlandók átvenni! Portós, vagy utánvétellel feladott csomagot azonnal visszautasítjuk!

– A csomagban mellékelni szükségeltetik egy olvasható levél is az alábbi adatokkal: mire cseréljük a kapott terméket (méret,szín), név, telefonszám, email cím, kézbesítési cím.

A címzett ahová a fenti információk alapján vissza kell küldeni a terméket:

Double eleven Kft.

1107 Budapest,

Szállás utca 46 B3A.